BABOR gyémánt fokozatú referencia szalon és BABOR Shop - Doctor Babor orvoskozmetológiai szolgáltatásokkal - info@etelkakozmetika.hu

Kérdése van? Hívjon minket! +36702726764

Bio Fogfehérítés

Bio Fogfehérítés

A fogfehérítés eredményessége függ, a fogak állapotától, életmódtól, dohányzási szokásoktól. A fogfehérítés a fogínyt és a fogzománcot nem károsítja, mert peroxidmentes egészségre ártalmatlan hatóanyagot használunk a kezelés során.

A bio Fogfehérítés kezelést követően fogai nem lesznek érzékenyek. A fogfehérítés eredménye azonnali látványos akár 3-9 árnyalat, hatása 2-3 hónapig tart. A fogfehérítés során a koronák anyagát nem képes fehéríteni, a lerakódott elszíneződéseket távolítja el.

A peroxidmentes fogfehérítés három havonta alkalmazható. A kezelést követően 2-4 órán keresztül kerülni kell a dohányzást és az étkezést.A fogfehérítő kezelés után 1-2 napig tartózkodni kell a vörösbor, kávé, tea, szóda, dohány és a citrus gyümölcslevek fogyasztásától. Az italok fogyasztásához víz kivételével szívószál használata javasolt.

Nem alkalmazható a fogfehérítő kezelés:

 • terhesség
 • szoptatás
 • szájsebészeti beavatkozás követő két héten belül,
 • sugárkezelés alatt állóknál

Fogfehérítés előnyei:

 • Fájdalommentes
 • Kezelés egészségre ártalmatlan hatóanyag
 • Gyors kezelési idő
 • Azonnali látványos eredmény
 • 3 - 9 árnyalat 30 perc alatt fogínyt fogzománcot nem károsító hatóanyag
 • Biztonságos kezelés
 • Nem tartalmaz peroxidot
 • Nem károsítja  a fogínyt és a fogzománcot

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Telt ajkak 25 perc alatt, azonnali látványos eredmény hideglézeres szájfeltöltés hyalurosavval fájdalom nélkül természetes hatóanyaggal.
A tűnélküli ajakfeltöltés teltebb, dúsabb ajkakról és kisimult ajak feletti ráncokról gondoskodik.

KISS PULP egy teljesen új technológia az ajkak bársonyossá tételére, hidratálására és megfiatalítására. Abszolút fájdalom mentes, injekciózást nem igénylő, azt nem használó és az egészségre nem ártalmas kezelés. Az eljárás során hyaluronsav szérummal dörzsöljük be az ajkakat, majd egy speciális orvosi LED lámpával azt mélyen a hámréteg alá juttatjuk.

A rövidhullámú fényt kibocsátó UV lámpa hatására a hyaluronsav molekula szerkezetét megtöri és a részmolekulák a bőr mélyebb rétegeibe jutnak. Nem eredményez aránytalanul duzzadt ajkakat.

Az eredmény progresszív, életkortól és a kezelt személy ajkainak állapotától függő. Rendkívül bársonyos, selymes simaságot, valamint enyhe feltöltöttséget eredményez. Már az első kezelés alkalmával az ajkon lévő repedéseket kevésbé láthatóvá, az ajkakat simává, bársonyossá teszi, láthatóan megfiatalítja.

Az ajkak színe intenzívebb, kontúrja precízebb lesz. Az egész száj enyhén duzzadtabbá válik. Többszöri kezelés után az ajkak hidratálva, valamint védve lesznek a kirepedezettségtől és az időjárás okozta kellemetlen hatásoktól. Egy teljes kúra után, harmonikusan és egységesen telt abszolút természetes és gyönyörű ajkakat eredményez.

Hyaluronsavas Ajakfeltöltés előnyei:

 • Kiemeli a kontúrokat
 • Regenerál
 • Fiatalít
 • Hidratál
 • Fájdalommentes
 • Egészségre nem ártalmas természetes hatóanyaggal
 • Rövid kezelési idő

 

Fogfehérítés árak
 

Smiling Club Bio fogfehérítés orvosi LED lámpával

Kozmetikai peroxidmentes fogfehérítés menete:


Első Alkalommal 3-9 Árnyalattal fehérebb Fogak A vendéggel a színmintából kiválasztjuk a fogaihoz legközelebb eső színárnyalatot. A Smiling Club fogfehérítő készletben lévő textil ujjakat a vendég az ujjára húzza, melyre egy aktiváló, tisztító spray-t fúj, és kör-körös mozdulatokkal átmossa. Ezzel előkészítettük és aktiváltuk a fogakat a fogfehérítésre. A kezelés nem jár fájdalommal, biztonságos, nem tartalmaz peroxidot. A fogfehérítő gél átlátszó, enyhén mentolos ízű, egészségre ártalmatlan, nem károsítja a fogínyt és a fogzománcot. A vendég a fogfehérítő gélt tartalmazó sínt behelyezi a szájába, felveszi a védőszemüveget és bekapcsoljuk a LED lámpát. A kezelési idő letelte után a fogsínt kiveszi a vendég és kiöblíti a száját. Ezt követően megnézzük, hogy az eredeti árnyalathoz képes mennyivel lett világosabb a fogsor. Első alkalommal érdemes a 3×15 perces fogfehérítő kezelést választani. A Smiling Club fogfehérítő kezelés után 2 óráig nem szabad enni, csak vizet inni (sok folyadék fogyasztását javasoljuk a kezelés után). A fogfehérítést követő 24-48 óráig kerüljük az erősen színezett élelmiszerek és italok fogyasztását. A fogfehéredés mértéke mindig az elszíneződéstől függ. A sötétebb fogak általában jobban reagálnak, és látványosabb az eredmény, mint a világosabb fogszínek esetében. Koronák esetében, a korona anyagát nem képes fehéríteni, de a rárakodott elszíneződéseket igen. Fogorvosi pótlások, koronák készítése előtt kifejezetten javasoljuk a fogfehérítést. A fogfehérítés eredménye általában 2-3 hónapig tart, de függ a fogak állapotától, az életmódtól, az elfogyasztott ételektől, dohányzástól, illetve a fogfehérítés időtartamától. A kezelés megismételhető kockázatmentesen, akár évente többször is! Ellenjavallatok: A fogfehérítés nem alkalmazható terhesség vagy szoptatás esetén, két héttel szájsebészeti beavatkozás után, 3 éves kor alatt, sugárkezelés alatt állóknál.

3x15 perc - 27.500 Ft

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltés árak

Fájdalommentes ajakfeltöltés injekció nélkül

hyaluronsav szérummal bedörzsöljük az ajkakat, majd egy speciális orvosi LED lámpával azt mélyen a hámréteg alá juttatjuk

1 alkalom - 8.000 Ft

5 alkalom - 32.000 Ft