BABOR gyémánt fokozatú referencia szalon és BABOR Shop - Doctor Babor orvoskozmetológiai szolgáltatásokkal - info@etelkakozmetika.hu

Kérdése van? Hívjon minket! +36702726764

Szolgáltatások

Reversive öregedésgátló luxus kezelés
 

Látható hatás. Időtlenül szép bőr. Öregedésgátló rendszer.

Élje át az új öregedés elleni ápolás intenzív hatását, azonnali eredménnyel.

Visszafordítja a bőr öregedését, tartós hatásával visszanyeri fiatalos kisugárzó, ragyogó feszesebb simább egyenletesebb bőrét.

 

SeaCreation Luxus kezelés

Teljes körű anti-aging bőrápolás
 

Kezelés hatásai:

 • Ránctalanítás – ráncok csökkenése
 • Anti-aging-védelem a photoaging ellen
 • Feszesség-tónusosabbá teszi a bőrt és támogatja a sejtaktivitást
 • Antioxidatív-vedelmet nyújt a szabadgyökök ellen
 • Kipirosodas ellen-csökkenti a kipirosodást
 • Pro-kollagén-javítja a bőr rugalmasságát
 • Sejt javítása-aktiválja a sejtképződést és stimulálja a sejtmegújulást
 • Bőr védelem-erősíti a bőr védőrétegét
 • Hidratál-alaposan hidratálja a bőrt
 • Ragyogás – egyenletesebb és tónusosabb bőrt varázsol
 • Vitalizálás-stimulálja a természetes anyagcsere folyamatokat
 • Simítás-stimulálja a bőr saját lipideit

Elérhető kényeztetés, modern, luxus és precíziós aktív hatóanyagok a tengerek mélyéből, melyek a kezelés alapját képezik.

Éld át a meglepő hideg és meleg váltakozása, valamint az egyedi Babor Expert Method által nyújtott teljes relaxációt, mely rugalmasabb, tónusosabb, csodásan dús és ránctalan bort eredményez.

 

Bőrfiatalító Kezelések Hatásai:

 • a bőr öregedését kiváltó tényezőket visszaszorítja
 • védelmet nyújt a sejtek leépülése ellen, meghosszabbítja életciklusát
 • elősegíti a sejtek fiatalságának megőrzését
 • a bőr kisimultabb a kontúr feszesebb már az első kezeléstől
 • egyenletessé válik az arcszín a bőr visszanyeri életerejét
 • a hatóanyagok kitöltik a ráncokat és a bőr egyenetlenségeit
 • 99%-kal fiatalosabb megjelenés
 • 87%-kal jobb kisugárzás
 • 90%-kal feszesebb bőr

Az árak 2023.12.01 – től érvényesek!

 

Exkluzív Babor kezelés árak
 

1. Reversive öregedésgátló luxus kezelés 120 perc

letisztítás, aktiválás, bőrradírozás, ultrahangos táplálás, ampullamasszázs, arc- dekoltázsmasszázs, arcvasalás, maszk, 24 órás nappali krém

29.000 Ft

 

2. SeaCreation Luxus kezelés 150 perc (otthoni utóápoló termékkel)

letisztítás, vitalitás ellenőrzés, bőrradírozás, karok frissítése, szérum ampullamasszázs, szemek ajkak feltöltése, Lifting touch masszázs, maszk, kéz és kar masszázs, kezelés lezárása nappali krém és szemránckrém

59.000 Ft

Hatékony és gyors Arckezelés, amely hámlasztást és ránctalanítást végez.

 

Három létfontosságú műveletet hajt végre:

1. Hatékony hámlás és tisztítás.
Eltávolítja az elhalt hámsejtek rétegét.

2. A bőr természetes oxigénellátása.
A készülék CO2 buborékot hoz létre, amely könnyen lebomlik a bőr felületén, serkenti az oxigénben gazdag véráramot a kezelt területen és felgyorsítja a hatóanyagok felszívódását.

3. Arcfiatalítás lehetővé teszi a bőr külső rétegeinek hámlasztását, ami az aktív tápanyagok optimális felszívódását eredményezi.

 

Javallatok:
-hatékony hámlasztást igénylő bőrre
-érett megereszkedett bőrre
-száraz bőrre
-kitágult pórusok kezelésére
-hiperpigmentált bőrre 
-májfoltokkal rendelkező bőrre

Eredmények:
-látványos eredmények már az első kezelés után 
-sima és egészségesebb bőr
-fényes revitalizált arcbőr
-a bőr természetes oxigénellátása javul
-stimulálja a kollagén termelődését
-csökkenti a ráncok kialakulását
-feszesebb, tömörebb arcbőr
-összehúzódnak a pórusok
-serkenti a sejtek megújulását
-csökkenti a pigmentek megjelenését

Ellenjavallatok:
-aktív herpesz
-terhesség, szoptatás
-bármilyen gyulladás a szervezetben
-tetovált területen nem végezhető a kezelés
 

Kúra esetén összesen egymást követő 6 alkalom szükséges heti rendszerességgel, azt követően havonta célszerű a kezelést ismételni.
 

Kezelés az arcon:
kezelés menete 60 perc
(letisztítás, GeneO+ kapszula hámlasztás, bőrfiatalítás rádiofrekvenciával, bőrfiatalítás ultrahanggal, massage)
Ára: 19.500.-Ft  

Az árak 2023.12.01 – től érvényesek!

Bio Fogfehérítés

A fogfehérítés eredményessége függ, a fogak állapotától, életmódtól, dohányzási szokásoktól. A fogfehérítés a fogínyt és a fogzománcot nem károsítja, mert peroxidmentes egészségre ártalmatlan hatóanyagot használunk a kezelés során.

A bio Fogfehérítés kezelést követően fogai nem lesznek érzékenyek. A fogfehérítés eredménye azonnali látványos akár 3-9 árnyalat, hatása 2-3 hónapig tart. A fogfehérítés során a koronák anyagát nem képes fehéríteni, a lerakódott elszíneződéseket távolítja el.

A peroxidmentes fogfehérítés három havonta alkalmazható. A kezelést követően 2-4 órán keresztül kerülni kell a dohányzást és az étkezést.A fogfehérítő kezelés után 1-2 napig tartózkodni kell a vörösbor, kávé, tea, szóda, dohány és a citrus gyümölcslevek fogyasztásától. Az italok fogyasztásához víz kivételével szívószál használata javasolt.

Nem alkalmazható a fogfehérítő kezelés:

 • terhesség
 • szoptatás
 • szájsebészeti beavatkozás követő két héten belül,
 • sugárkezelés alatt állóknál

Fogfehérítés előnyei:

 • Fájdalommentes
 • Kezelés egészségre ártalmatlan hatóanyag
 • Gyors kezelési idő
 • Azonnali látványos eredmény
 • 3 - 9 árnyalat 30 perc alatt fogínyt fogzománcot nem károsító hatóanyag
 • Biztonságos kezelés
 • Nem tartalmaz peroxidot
 • Nem károsítja  a fogínyt és a fogzománcot

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Telt ajkak 25 perc alatt, azonnali látványos eredmény hideglézeres szájfeltöltés hyalurosavval fájdalom nélkül természetes hatóanyaggal.
A tűnélküli ajakfeltöltés teltebb, dúsabb ajkakról és kisimult ajak feletti ráncokról gondoskodik.

KISS PULP egy teljesen új technológia az ajkak bársonyossá tételére, hidratálására és megfiatalítására. Abszolút fájdalom mentes, injekciózást nem igénylő, azt nem használó és az egészségre nem ártalmas kezelés. Az eljárás során hyaluronsav szérummal dörzsöljük be az ajkakat, majd egy speciális orvosi LED lámpával azt mélyen a hámréteg alá juttatjuk.

A rövidhullámú fényt kibocsátó UV lámpa hatására a hyaluronsav molekula szerkezetét megtöri és a részmolekulák a bőr mélyebb rétegeibe jutnak. Nem eredményez aránytalanul duzzadt ajkakat.

Az eredmény progresszív, életkortól és a kezelt személy ajkainak állapotától függő. Rendkívül bársonyos, selymes simaságot, valamint enyhe feltöltöttséget eredményez. Már az első kezelés alkalmával az ajkon lévő repedéseket kevésbé láthatóvá, az ajkakat simává, bársonyossá teszi, láthatóan megfiatalítja.

Az ajkak színe intenzívebb, kontúrja precízebb lesz. Az egész száj enyhén duzzadtabbá válik. Többszöri kezelés után az ajkak hidratálva, valamint védve lesznek a kirepedezettségtől és az időjárás okozta kellemetlen hatásoktól. Egy teljes kúra után, harmonikusan és egységesen telt abszolút természetes és gyönyörű ajkakat eredményez.

Hyaluronsavas Ajakfeltöltés előnyei:

 • Kiemeli a kontúrokat
 • Regenerál
 • Fiatalít
 • Hidratál
 • Fájdalommentes
 • Egészségre nem ártalmas természetes hatóanyaggal
 • Rövid kezelési idő

 

Fogfehérítés árak
 

Smiling Club Bio fogfehérítés orvosi LED lámpával

Kozmetikai peroxidmentes fogfehérítés menete:


Első Alkalommal 3-9 Árnyalattal fehérebb Fogak A vendéggel a színmintából kiválasztjuk a fogaihoz legközelebb eső színárnyalatot. A Smiling Club fogfehérítő készletben lévő textil ujjakat a vendég az ujjára húzza, melyre egy aktiváló, tisztító spray-t fúj, és kör-körös mozdulatokkal átmossa. Ezzel előkészítettük és aktiváltuk a fogakat a fogfehérítésre. A kezelés nem jár fájdalommal, biztonságos, nem tartalmaz peroxidot. A fogfehérítő gél átlátszó, enyhén mentolos ízű, egészségre ártalmatlan, nem károsítja a fogínyt és a fogzománcot. A vendég a fogfehérítő gélt tartalmazó sínt behelyezi a szájába, felveszi a védőszemüveget és bekapcsoljuk a LED lámpát. A kezelési idő letelte után a fogsínt kiveszi a vendég és kiöblíti a száját. Ezt követően megnézzük, hogy az eredeti árnyalathoz képes mennyivel lett világosabb a fogsor. Első alkalommal érdemes a 3×15 perces fogfehérítő kezelést választani. A Smiling Club fogfehérítő kezelés után 2 óráig nem szabad enni, csak vizet inni (sok folyadék fogyasztását javasoljuk a kezelés után). A fogfehérítést követő 24-48 óráig kerüljük az erősen színezett élelmiszerek és italok fogyasztását. A fogfehéredés mértéke mindig az elszíneződéstől függ. A sötétebb fogak általában jobban reagálnak, és látványosabb az eredmény, mint a világosabb fogszínek esetében. Koronák esetében, a korona anyagát nem képes fehéríteni, de a rárakodott elszíneződéseket igen. Fogorvosi pótlások, koronák készítése előtt kifejezetten javasoljuk a fogfehérítést. A fogfehérítés eredménye általában 2-3 hónapig tart, de függ a fogak állapotától, az életmódtól, az elfogyasztott ételektől, dohányzástól, illetve a fogfehérítés időtartamától. A kezelés megismételhető kockázatmentesen, akár évente többször is! Ellenjavallatok: A fogfehérítés nem alkalmazható terhesség vagy szoptatás esetén, két héttel szájsebészeti beavatkozás után, 3 éves kor alatt, sugárkezelés alatt állóknál.

3x15 perc - 27.500 Ft

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltés árak

Fájdalommentes ajakfeltöltés injekció nélkül

hyaluronsav szérummal bedörzsöljük az ajkakat, majd egy speciális orvosi LED lámpával azt mélyen a hámréteg alá juttatjuk

1 alkalom - 8.000 Ft

5 alkalom - 32.000 Ft

 

1D műszempilla felrakásán gondolkodik?

Ha már nem ugyanaz a szem néz vissza a tükörből, amit szeretne, megritkult, fakó, vagy vékony a szempillája, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja, milyen szempilla hosszabbítással különlegesen gyönyörű és árnyalt lehet a tekintete!

Látványos, könnyű, és fiatalítja az arcot a szempilladúsítás. Szálanként erősítjük a valódi pillákhoz, és nálunk valódi minőséget és mennyiséget kap a 1D szempilla áráért, összesen kb. 100 pillával lesz több, ami sugárzóvá teszi a tekintetet, kiemeli a szem csillogását, élettelivé és csábítóvá teszi.

A 1D műszempilla felrakása cseppet sem problémás, úgy fogja viselni éjjel-nappal, mint a sajátját.

AJÁNDÉK a Hajhoz Harmonizáló Szemöldökfestés, igazítással!

 

Szempilladauer, szempillalifting

Keveseknek marad meg a gyerekkorban még többekre jellemző szépen ívelt szempillája. Sok nőnek van elég sűrű és hosszú szempillája, de mivel egyenes, vagy majdnem teljesen egyenes, nyitott szemnél, szinte semmi nem látszik belőle.

A szempillalifting hatására a lágyan ívelt szempillák, szép keretet biztosítanak a szemnek.

A vendég számára az eljárás kellemes és pihentető. Még a legérzékenyebb szeműeknek is felrakható, mivel a dauer és a fixáló zselé garantáltan nem kerül a szembe. Nem roncsolja a szempillákat és elegendő egy – másfél havonta megismételni az eljárást.

Babor Age ID  Smink anti-aging hatással, üzletünkben a teljes sminkpaletta kipróbálható és megvásárolható. Hogyan sminkeljem magam sminknapon, pedig megtanulhatod Miskolczi Kinga Európabajnok sminkestől egyedi személyre szabott sminkelési tanácsait.

„Hogyan sminkeljem magam?” sminknap.

 

Szempilla-Szemöldök Csomag

A közkedvelt Szempilla-Szemöldökfestés ,igazítás ,bajuszgyanta Februártól! A következő csomagban érhető el, amennyiben egyik kezelést sem szeretnéd igénybe venni arckezelés
esetén az árjegyzékben szereplő árak érvényesek!

 • Arcmasszázs (letisztítás, peeling, ampullamasszázs, arcmasszázs 15 perc)
 • Szempillafestés
 • Szemöldökfestés
 • Szükség esetén bajuszgyanta ( összesen 60-75 perc )

Abban az esetben ha a csomag teljes tartalmát a vendég nem veszi igénybe, úgy a díj összege változatlan marad.

Ára: 12.900.- Ft

Az árak 2023.12.01 – től érvényesek!

 

1D Műszempilla · Szempillalifting · Smink árak
 

Első szett ára

Ajándék hajhoz harmonizáló szemöldökfestés, igazítással!

17.000 Ft
 

1D műszempilla töltés - 3 hét

10.500 Ft
 

1D műszempilla töltés - 4 hét

14.000 Ft
 

Műszempilla leoldása

4.900 Ft
 

Szempillafestés

2.000 Ft
 

Szemöldökfestés

2.000 Ft
 

Szempillalifting, szempilladauer

11.500 Ft
 

Nappali smink

11.500 Ft

Refine Cellular rozácás, heges, hiperpigmentált bőrre, bőrmegújító, méregtelenítő kezelés

Fő hatóanyaga: 8 szoros retinol A16 vitamin bőrvédő vitamin
 

A következő bőrprobléma kezelésére:

 • Stresszes igénybevett bőrre
 • Pigmentváltozások
 • Rugalmasságvesztés
 • Fáradt, Egyenetlen bőrszín
 • Rozacea
 • Egyenetlen  bőrtónus
 • Napfény okozta hiperpigmentált bőrre
 • Fakó bőr

Előnyei:

 • Stabilizálja  a gyenge vérereket és ellensúlyozza a bőrpírt
 • Finomítja a bőr struktúráját és egyensúlyba hozza az egyenetlenségeket
 • Aktiválja  a bőrmegújító folyamatokat és vitalizálja  a bőrt

 

Lifting Cellular Feszesítő, Ránctalanító kezelés

Fő hatóanyaga: Hyaluronsav, tengeri kollagén

Magas hatékonyságú specialista a következő bőrprobléma kezelésében:

 • Rugalmasságvesztés
 • Ráncok
 • Megereszkedett arckontúrok
 • Gravitációs redők
 • Szem és ajak körüli ráncok

Előnyei:

 • Feszesíti a támasztó szöveteket
 • Csökkenti a ráncokat
 • Optimalizálja a V formát
 • Nyugtatja az arcizmokat

 

Repair Cellular Regeneráló kezelés

Fő hatóanyaga: méhpempő

Intenzív regeneráló kezelés fáradt, stressznek kitett bőrnek

A következő bőrprobléma kezelésére:

 • Fáradt stressznek kitett bőrnek
 • Sebészeti beavatkozások vagy feltöltések előtt és után

Előnyei: 

 • Segíti a bőrregenerációt minimalizálja a hegképződést
 • Gyümölcssavas hámlasztás, mikrodermabrázió, mikrotűs kezelés , akne leapadása után
 • Bőrmegújító bőrsejt regeneráló

 

Hydro Cellular hyaluronsavas feltöltő kezelés

Fő hatóanyaga: Különböző méretű hyaluronsavat tartalmaz, hogy a bőr hám rétegének különböző rétegeit elérje, mélyen hidratál. Háromszoros hatású hialuronsav HY -3 peptid.

A következő bőrprobléma kezelésére:

 • Dehidratált bőrre
 • Első kialakult ráncokra

Előnyei:

 • fokozza a hialuronsav-szintézist
 • stabilizálja a bőr nedvességszintjeit
 • 50% – kal simább, teltebb, rugalmasabb bőr

 

Purity Cellular problémás bőr kezelése

Fő hatóanyaga: mikroezüst

A következő bőrprobléma kezelésére:

 • Gyulladásos, bőrkiütésre hajlamos bőrre

Előnyei:

 • Speciális bőrápolás amely csökkenti az akut és stressz indukált pattanásokat
 • Gyulladásos bőrkiütésre hajlamos bőrre
 • Szabályozza a faggyúmirigy aktivitást
 • Támogatja a bőr egészséges baktériumait
 • Csökkenti az irritációt
 • Csökkenti a bőrhibákat
 • Megakadályozza az újabb bőrproblémák kialakulását

 

Neuro Sensitive Cellular kezelés

Fő hatóanyaga: mikroezüst, neuroxyl (illat és mesterséges színezékmentes)

A következő bőrprobléma kezelésére:

 • Nagyon érzékeny , irritált bőrre
 • Túlzott reakcióra hajlamos bőrre
 • Száraz, érdes, hámló bőrre
 • Feszülő, viszkető bőre
 • Ekcémára hajlamos bőrre

Előnyei: 

 • Szabályozza az érzékenységi küszöböt , enyhíti a viszketést
 • Csökkenti a meglévő baktériumok számát, megakadályozza a fertőzéseket
 • Serkenti a ceramid termelését, ezáltal ép lipidréteget képezve

 

Cleanformance vegan kezelés

Fő hatóanyaga: Pre-probiotikumok komplexe, Fakéregkivonat

A következő bőrprobléma kezelésére:

 • Dehidtratált, érzékeny fiatal bőrre

Előnyei: 

 • Intenzíven hidratál
 • Korrigálja az arcbőr szabálytalanságait
 • Felfrissíti, kisimítja és rugalmasítja a bőrt

Doctor Babor Orvoskozmetológiai kezelések kúraszerűen is alkalmazhatók, 6 alkalom 1-2 heti rendszerességgel.

Az árak 2023.12.01 – től érvényesek!

 

Doctor Babor Orvoskozmetológiai kezelés árak
 

1. Refine Cellular rozáceás, heges, hiperpigmentált bőrre, bőrmegújító, méregtelenítő kezelés 120 perc

letisztítás, aktiválás, bőrradírozás, ultrahangos bőrtáplálás, ampullamasszázs, 20 perc arc- dekoltázsmasszázs, arcmaszk, 24 órás nappali krém

25.500 Ft

 

2. Lifting Cellular Feszesítő, Ránctalanító kezelés 120 perc

letisztítás, aktiválás, bőrradírozás, ultrahangos bőrtáplálás, ampullamasszázs, 20 perc arc- dekoltázsmasszázs, arcmaszk, 24 órás nappali krém

25.500 Ft

 

3. Lifting Cellular Expressz kezelés 60 perc

letisztítás, aktiválás, bőrradírozás, ultrahangos bőrtáplálás, 10 perc, ampullamasszázs, 15 perc arc- dekoltázsmasszázs, 24 órás nappali krém

17.500 Ft

 

4. Repair Cellular Regeneráló kezelés 120 perc

letisztítás, aktiválás, bőrradírozás, ultrahangos bőrtáplálás, ampullamasszázs, 20 perc arc- dekoltázsmasszázs, arcmaszk, 24 órás nappali krém

25.500 Ft

 

5. Hydro Cellular hyaluronsavas feltöltő kezelés 120 perc

letisztítás, aktiválás, bőrradírozás, ultrahangos bőrtáplálás, ampullamasszázs, 20 perc arc- dekoltázsmasszázs, arcmaszk, 24 órás nappali krém

25.500 Ft

 

6. Purity Cellular problémás bőr kezelése 120 perc

letisztítás, aktiválás, bőrradírozás, ultrahangos bőrtáplálás, ampullamasszázs, 20 perc arc- dekoltázsmasszázs, arcmaszk, 24 órás nappali krém

25.500 Ft

 

7. Neuro Sensitive Cellular kezelés 120 perc

letisztítás, aktiválás, bőrradírozás, ultrahangos bőrtáplálás, ampullamasszázs, 20 perc arc- dekoltázsmasszázs, arcmaszk, 24 órás nappali krém

25.500 Ft

 

8. Cleanformance vegan kezelés 60 perc

letisztítás, aktiválás, bőrradírozás, ultrahangos bőrtáplálás, ampullamasszázs, 20 perc arc- dekoltázsmasszázs, 24 órás nappali krém

17.500 Ft

 

Bármely kezeléshez választható hatásfokozó anyagok
 

Collagén Biomatrix (99% kollagén)

7.500 Ft

 

Lifting Cellular Silver Foil arc maszk helyspecifikus szérumokkal

7.500 Ft

TAVASZI LIMITÁLT ÉLMÉNYKEZELÉS

 
DOCTOR BABOR legújabb, és legexkluzívabb limitált élménykezelése!
A rózsakvarc nyirokelvezető hatásával páratlan élmény lesz a kozmetikai kezelés, a látványos eredményben pedig nem fogsz csalódni!
 
A rózsakvarc kezelés minden bőrtípus számára tökéletes választás, hiszen a nélkülözhetetlen antioxidánsokkal visszaadja a bőr számára
a megérdemelt tavaszi ragyogást!
Rózsakvarc ásvány masszázs kővel
 
Doctor BABOR Regeneráló, Méregtelenítő kezelés 60 perc 19.500 Ft
(letisztítás, peeling, ampullamasszázs, masszázs rózsakvarc ásványi kővel, nappali krém)
 
 
Doctor BABOR Regeneráló, Méregtelenítő kezelés 90 perc 25.500 Ft
(letisztítás, peeling, ampullamasszázs, masszázs rózsakvarc ásványi kővel, lifting pakolás masszázzsal, nappali krém)

Mi is valójában a mezoterápia?

A mezoterápia egy olyan forradalmian hatékony kozmetikai beavatkozás, amely plasztikai beavatkozás nélkül hatékonyan fiatalítja, regenerálja bőrét.
Ennek a kezelésnek a  lényege, hogy mikrotűinjekciózással hatalmas dózisú, a bőr számára hidratáló és regeneráló hatóanyag koktélt jutattunk a bőr mélyebb rétegeibe.
 

A R C P L A S Z T I K A   V Á G Á S  N É L K Ü L !

Tudnunk kell, hogy hatékonysága a bőrben felszívódó hatóanyagoknak köszönhető. Míg egy professzionális kozmetikai krém hatóanyag felszívódása 3-8%, addig a mezoterápiás hatóanyagok 90%-ban szívódnak fel, ennek következtében a bőr évekkel fiatalabb tónusát tudjuk visszaadni. A mezoterápiás hatóanyagok körében eltejedt ma már sokak számára ismert HYALURONSAV, KARNITIN, BIOTIN és még sok más az egészséges bőr számára rendkívül fontos hatóanyag.

A mikrotűszúrások bőrre gyakorolt hatása, a kollagénindukciós terápia azt eredményezi, hogy a bőr saját önregenerációs képességénél fogva kollagént és elasztint termeljen. Ennek eredményei vastagabb kötőszöveti állomány, egésszégesebb és feszesebb bőrképlet.

Meg kell említenünk, hogy a bőrnek szánt és bevitt hatóanyagú  KOKTÉL természetesen bomlik le szervezetünkben. A bőrbe bejuttatott hatóanyagok nemcsak regenerálják hanem méregtelenítik és nyugtatják bőrét, és serkenti az immunrendszert.
 

Mezoterápia Előnyei:

 • steril koncentrált hatóanyagok
 • koktél anyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutnak
 • petyhüdt bőr kötőszöveti gyengeségek csökkentése
 • mélyrétegi hidratálás
 • pigmentfolt problémák csökkentése
 • hegek kezelése
 • gyulladáscsökkentés
 • ránctalanítás
 • pórusok éretének csökkentése

A kezeléssel néhány héten alatt látványos eredmény érhető el sebészi beavatkozás nélkül!

Két fajtája van a mezoterápiás kezeléseknek, a tűs és tű nélküli mezoterápia. Míg a tűs mezoterápiánál a hatóanyagot mikrotűk segítségével juttatjuk a bőrbe addig a tű nélküli mezoterápiánál egy elektroporációs géppel juttatjuk a hatóanyagokat a bőrbe. Ennek lényege hogy elektromos árammal működő gép felszíni sérülés nélkül juttaja a bőr sejtjeibe az oda kiválasztott hatóanyagokat.

A kezeléssel jelentősen javíthatóak:

 • a megereszkedett, petyhüdt bőr,
 • szarkalábak,
 • pigmentfoltok,
 • tág pórusok

Kontraindikációk:

 • bőrbetegség (herpesz, vírusos szemölcs, akne, pattanás, couperose, hajszálértágulatos bőr),
 • vérzékenység,
 • vérhígító gyógyszer szedése,
 • cukorbetegség,
 • terhesség

A kezelés kúraszerűen javasolt, 4-8 alkalom a bőr állapotától függően, 2-4 hét gyakorisággal (két kezelés között max. 28 nap).

Az első kezelés előtt, javasolt egy díjmentes személyes előkonzultáció, amikor a pontos bőrdiagnózis, a kúra időtartamának meghatározása, a hatóanyag összeállítása, a kezelés várható eredményének ismertetése,  az utóápolás megbeszélése történik.

Pontos utasítások a kezelést követően néhány napra:

 • fényvédelem, 50 faktoros fényvédő krém használata
 • tartalmasabb tápláló krém használata
 • pl. sielést előtt 2 héttel szükséges a kezelést elvégezni
 • uszoda, fürdő, szauna, szolárium használata egy hétig kerülendő

Mezoterápiás kezelésért,  további információkért forduljon hozzám bizalommal!

Az árak 2023.12.01 – től érvényesek!
 

Mezoterápia árak
Mezoterápia

letisztítás, bőrradírozás ,érzéstelenítő felhelyezése,hatóanyag bevitel mezopennel, bőrfertőtlenítés,  hideg arcvasalás bőrnyugtatás, pakolás, befejező bőtípusnak megfelelő krém

26.500 Ft

Arcfiatalítással, bőrtisztító kezeléssel a mai rohanó világ negatív hatásait tudjuk blokkolni, illetve visszafordítani (stressz hatásai, levegő szennyezettsége, kevés folyadékfogyasztás, mozgáshiány, környezeti ártalmak).
 

Rendszeres arckezeléssel ezek megelőzhetőek illetve javítjuk a bőrképet.

A kezelési módszerek tökéletes összhangja gondoskodik a rendkívüli kényeztető élményt nyújtó egyedülálló eredményekről.

A BABOR  hatékony ápolásaihoz  válogatott növényi hatóanyagokat teljes mértékben különböző bőrképek igényeire és állapotára fejlesztett ki.

A készítmények Alpesi őssejtet tartalmaznak, amelyek védik a bőrsejtek DNS-ét az UV-sugárzás és a szabadgyökök által okozott károsodástól, a bőrképre jellemző mechanizmusokat támogatja.
 

Kezelések hatásai:

 • feszesebb, puhább bőrkép
 • könnyebb, frissebb bőrérzet
 • ragyogó életteli bőrszín
 • finomabb, tisztább pórusok
 • csökken a fényes bőr érzés
 • hidratáltabb bársonyos bőr
 • ráncok mélysége csökken
 • csökkent bőrpír
 • nem láthatóak a tisztítás következményei
 • fájdalommentes pórustisztítás

 

Masszázs

Az emberi arc egy életen át változik. Az arc izmai változnak, évekkel különbözőnek gyakran öregebbnek látszik. A mosoly, a stressz, aggódás és a mély alvás ráncokat okoznak az arcokra.

Ezeket a ráncokat az izomzat feszülése okozza az arcban, mert az arckifejezés amelyek egyoldalúak túldolgoztatják az izmokat. Az ellazított izmok nem hoznak létre ráncokat.

Az arcvonalak kipihentek és újra kontúráltak, visszaadva a bőr fiatalságát. A feszültség csillapodik a bőrben, a felszín kisimul és egyenletessé válik és arc vonalai harmonikusabbnak látszanak a tiszta kontúrok által.

Masszázs előnyei:

 • stimulálja a szöveteket
 • fokozza a vérkeringést
 • aktivizálja  a metabolikus tevékenységeket
 • növeli a hatóanyagok hatását
 • csökkenti a ráncokat
 • arcvonalak kitisztulnak
 • kisimulnak a kontúrok
 • szabályozza az izmok egyensúlyát
 • fokozza a nyirokkeringést
 • fokozza az anyagcserét
 • nyugtató kellemes érzés

Az árak 2023.12.01 – től érvényesek!

 

BABOR Mélytisztító Kezelés árak
 

1. Arckezelés 90 perc

letisztítás,aktiválás, bőrradírozás, 15 perc arc-dekoltázsmasszázs gőzzel, mélytisztítás, vio fertőtlenítés, ampullamasszázs, pakolás, befejező bőrtípusnak megfelelő 24 órás nappali krém

15.500 Ft
 

2. Arckezelés 120 perc

letisztítás, aktiválás, bőrradírozás, 15 perc arc-dekoltázsmasszázs gőzzel, mélytisztítás, bőrcsiszolás, vio fertőtlenítés, ultrahangos táplálás, ampullamasszázs, arcvasalás, pakolás, befejező bőtípusnak megfelelő 24 órás nappali krém

21.500 Ft
 

3. Tini kezelés 90 perc

letisztítás, bőrradírozás, 15 perc felpuhítás gőzzel, mélytisztítás, vio fertőtlenítés, ampullamasszázs, hideg arcvasalás bőrnyugtatás, befejező bőrtípusnak 24 órás nappali krém

13.500 Ft
 

4. BABOR MEN Arcápoló kezelés férfiaknak tisztítással 90 perc

letisztítás, bőrradírozás, 15 perc arcmasszázs gőzzel, mélytisztítás, vio fertőtlenítés, ultrahangos táplálás, ampullamasszázs, arcvasalás, befejező bőrtípusnak megfelelő 24 órás nappali krém

15.500 Ft
 

5. Hátkezelés 90 perc

letisztítás, bőrradírozás, 15 perc felpuhítás gőzzel, mélytisztítás, vio fertőtlenítés, ultrahangos táplálás, ampullamasszázs, pakolás, befejező bőrtípusnak megfelelő 24 órás nappali krém

15.500 Ft
 

Masszázs árak
 

1. Ránctalanító arcmasszázs 30 perc

letisztítás, bőrradírozás, masszázs, befejező bőrtípusnak megfelelő nappali krém

6.500 Ft
 

2. Ránctalanító arc-nyak-dekoltázsmasszázs 45 perc

letisztítás, bőrradírozás, masszázs, befejező bőrtípusnak megfelelő nappali krém

7.500 Ft
 

3. Hegykristályos Arc-Nyak-Dekoltázs Biomasszázs 45 perc

letisztítás, bőrradírozás, ampullamasszázs, masszázs kristállyal, befejező bőrtípusnak megfelelő nappali krém

9.900 Ft
 

4. Ampullamasszázs 20 perc

letisztítás, bőrradírozás, bőrtípusnak megfelelő ampulla bemasszírozása, befejező bőrtípusnak megfelelő nappali krém

2.500 Ft

Nem gyanta, hanem wax!

A gyantáról mindenkinek az a fájdalmas kezelés jut eszébe, amire nem szívesen szánja rá magát.

 

Nem gyantázás, hanem szőrtelenítés!

 • Fáj
 • Húzza a bőrfelületet
 • Betörik a szőrszál
 • Begyullad a szőrtüsző
 • Rosszabb esetben, még a bőrfelület is sérül

 

Italwax termékekkel megváltozott a szőrtelenítés!

 • Kevesebb kezelési idő
 • Könnyebb szőrtelenítés
 • Nem törnek el a szőrszálak
 • Nem gyullad be a szőrtüsző
 • Nincs több benőtt szőrszál
 • A fenyőgyanta mentes termékekkel, az arra érzékenyeknél nincs több allergiás reakció
 • A helyes kezelési eljárással minimalizálható a fájdalom még a kényes területeken is
 • Parabénmentes termékek

Legyen valóban élmény a szőrtelenítés! 

Az árak 2023.12.01 – től érvényesek!

 

Szőrtelenítés árak

Bajusz

1.500 Ft
 

Szemöldök

1.500 Ft
 

Láb (térdig)

4.000 Ft
 

Láb (végig)

7.900 Ft
 

Comb

4.800 Ft
 

Bikini vonal

2.700 Ft
 

Fenék

1.700 Ft
 

Has

1.700 Ft
 

Hát-váll-felkar

7.900 Ft
 

Kar

3.200 Ft
 

Hónalj

2.600 Ft

Az AHA savak a kémiai peelingek csoportjába tartoznak , bőrön alkalmazva ezek a gyümölcssavak feloldják a kötéseket az elhalt hámsejtek között , lazítják a bőr szerkezetét.

 

Hatékonyan  felhasználhatók az alábbi esetekben:

 • Kor vagy UV okozta bőrkárosodás
 • Rugalmasság , feszesség csökkenése
 • Fakó , tisztátlan, fáradt bőr
 • Egyenetlen bőrszerkezet
 • Pigmentációs elváltozások és rendellenességek

A kezelés bőrre gyakorolt hatása: 

 • Elhalt hámsejtek eltávolítása a sejtsorokból
 • Elszarusodás megszüntetése a mirigy nyílásokból -faggyú áramlás javítása
 • Szennyeződések eltávolítása  a bőrről
 • A bőr felszívóképességének javítása
 • Egyenletesebb bőrfelszín
 • Kíméletes, nem roncsoló hatású
 • Nem okoz gyulladást

A TheraPRO Peel kezelések különösen javasoltak tervezett sebészeti beavatkozások előtt a szövetminőség optimalizálása érdekében.

Az árak 2023.12.01 – től érvényesek!

 

TheraPRO Mélyhámlasztás kezelés árak

TheraPro Peel kezelés 60 perc

letisztítás, bőrradír, mélyhámlasztás, szérum masszázs, arcmaszk, befejező szérum

24.000 Ft
 

TheraPro Peel orvoskozmetológiai mélyhámlasztó kezelés+ mélytisztítás

28.000 Ft
 

TheraPRO Peel orvoskozmetológiai intenzív mélyhámlasztó terápia 4 alkalom

96.000 Ft
 

TheraPRO Peel orvoskozmetológiai intenzív mélyhámlasztó terápia 6 alkalom

144.000 Ft
 

TheraPRO C vitaminos kezelés Aha savval 120 perc

letisztítás, bőrradir Aha savval, szérum masszázs , arc-dekoltázsmasszázs, arcmaszk

28.000 Ft

 

TheraPro - EGF bőrfeszesítő kezelés 120 perc

letisztítás, bőrradír Aha savval, szérum masszázs, arc-dekoltázsmasszázs, arcmaszk

28.000 Ft

TAVASZI LIMITÁLT ÉLMÉNYKEZELÉS

 
DOCTOR BABOR legújabb, és legexkluzívabb limitált élménykezelése!
A rózsakvarc nyirokelvezető hatásával páratlan élmény lesz a kozmetikai kezelés, a látványos eredményben pedig nem fogsz csalódni!
 
A rózsakvarc kezelés minden bőrtípus számára tökéletes választás, hiszen a nélkülözhetetlen antioxidánsokkal visszaadja a bőr számára
a megérdemelt tavaszi ragyogást!
Rózsakvarc ásvány masszázs kővel
 
Doctor BABOR Regeneráló, Méregtelenítő kezelés 60 perc 19.500 Ft
(letisztítás, peeling, ampullamasszázs, masszázs rózsakvarc ásványi kővel, nappali krém)
 
 
Doctor BABOR Regeneráló, Méregtelenítő kezelés 90 perc 25.500 Ft
(letisztítás, peeling, ampullamasszázs, masszázs rózsakvarc ásványi kővel, lifting pakolás masszázzsal, nappali krém)